top
header

Åben sportsvogn for en dag på jeres bryllupsdag

packard
Mazda MX5

På bryllupsdagen skal drømmene leves ud.
Så her kan I vælge en helt speciel mulighed for at gøre det:
Kirkebryllup:

Den kommende brudgom får leveret en lækker rød sportvogn hjemme om formiddagen. Sammen med sin ”best man” kører han til kirken mens fuglene synger under åben himmel og parkerer foran kirkedøren. Bilen er sænket og kører som en go-cart, så smilet bliver helt automatisk kaldt frem, selv om man ikke nødvendigvis leger Michael Schumacher.

Imens sørger brudens far for at bruden ankommer lidt mere adstadigt til kirken

Når vielsen er sket, tårerne er tørret og risene er kastet, så er det af sted. Akkompagneret af liflig sportsvogns-snerren vinker brudeparret til gæsterne og kører først sammen til fotografering og herefter videre til fest. Efter festen er det nok ikke en god idé at køre mere, så her bliver bilen lige så stille hentet igen.

En anden måde at gøre tingene på, er hvis brudens far er frisk. Så er det ham, der får leveret sportsvognen, og kører sin datter til kirke. Så kan de to jo nyde fuglekvidderen lidt på vejen. og parkere foran kirkedøren. Efter vielsen, så er det brudgommen, der overtager - såvel bruden som sportsvognen.

Man skal være opmærksom på, at når man kører åben bil ved almindelig hastighed, så får man vind i håret. Vi anbefaler derfor, at man standser et passende sted efter, at man har vinket behørigt til gæsterne ved kirken og slår kalechen op. Dette af hensyn til brudens hår, som jo ikke så gerne skulle blæses igennem.

Rådhus-bryllup:

Her er formerne jo lidt mere frie og mulighederne er der for lidt mere sus i skørterne. Så her gør I bare som I vil. Vi leverer sportsvognen der, hvor I ønsker - hjemme eller ved rådhuset.

Overraskelsen:

Bilen kan selvfølgelig også bruges som en perfekt overraskelse til det ”intetanende” brudepar. Tag fusen på dem! Som pårørende eller venner kan I sørge for, at der holder en åben sportsvogn uden for kirke- eller rådhus-døren, som de nygifte kan suse af sted i. Det er der med garanti ikke nogen, der regner med! Vi er med på en aftale.

Det praktiske

Det praktiske med aflevering af nøgle og det kontraktlige kan vi alt samme aftale på e-mail. I den forbindelse sørger vi for at være særdeles fleksible, så det ikke er noget, der skaber problemer.


Mail eller ring til

Steen Ulrik Pedersen

Tlf. 25154455

for priser og bestilling

event@bryllupsbiler.dk

NB! Kører kun på Sjælland